Warta

  • Imah Wadah Perumahan: Hirup Sustainable, Mampuh, sareng Bergaya

    Imah Wadah Perumahan: Hirup Sustainable, Mampuh, sareng Bergaya

    Imah wadah padumukan parantos janten alternatif populér pikeun pilihan perumahan tradisional, nawiskeun hirup anu sustainable, affordable, sareng gaya.Ieu sababaraha kaunggulan hirup di bumi wadahna: Ramah Lingkungan Nganggo wadah pengiriman barang pikeun perumahan mangrupikeun pilihan anu ramah lingkungan sabab ...
    Maca deui
  • Kaunggulan tina Folding Container Houses

    Kaunggulan tina Folding Container Houses

    Imah kontainer tilepan mangrupikeun bentuk wangunan anu laun-laun muncul dina taun-taun ayeuna kalayan perbaikan sarat masarakat pikeun panyalindungan lingkungan, hemat energi, sareng perumahan efisiensi tinggi.Dibandingkeun sareng imah wadah tradisional, imah wadah lipat henteu ngan ukur ngagaduhan ...
    Maca deui
  • Mangpaat Imah Wadahna

    Mangpaat Imah Wadahna

    Dina taun anyar, imah wadahna geus jadi kakuatan anyar dina industri konstruksi, sarta wangun unik maranéhanana sarta fitur sustainable geus narik perhatian beuki loba.Imah wadahna ieu henteu ngan ukur rupa-rupa penampilan, tapi ogé ngagaduhan seueur fungsi, nyayogikeun jalma-jalma b ...
    Maca deui
  • The Trend Of wadahna House Homestay

    The Trend Of wadahna House Homestay

    Dina taun-taun ayeuna, homestay wadahna parantos laun-laun janten jinis industri akomodasi énggal, anu dipikaresep ku wisatawan.Béda ti hotél sareng hostel tradisional, homestay imah wadahna narik langkung seueur wisatawan kalayan penampilan unik sareng uni...
    Maca deui
  • Imah Wadahna Bisa Jadi Saung Gede

    Imah Wadahna Bisa Jadi Saung Gede

    Gempa bumi di Turki parantos nyababkeun seueur urang Turki anu teu boga bumi, janten ayeuna Turki kedah ngawangun tempat perlindungan.Imah kontainer geus jadi pilihan kahiji pikeun ngawangun saung.Naha imah wadahna tiasa janten panyumputan anu saé?Hayu atuh ngabejaan Anjeun naha.Struktur stabil: Struktur co ...
    Maca deui
  • Naha Urang Ngembangkeun Imah Modular

    Naha Urang Ngembangkeun Imah Modular

    Imah modular nyaéta wangunan prefabrikasi kalayan bagian-bagian anu diulang-ulang disebut modul.Bagian anu diwangun jauh ti lokasi dimaksudkeun maranéhanana lajeng dipindahkeun ka loka.Bagian-bagianna ditempatkeun nganggo bango.Éta disimpen tungtung ka tungtung, sisi ku samping atawa tumpuk.Gaya ieu ngamungkinkeun pikeun sagala rupa co ...
    Maca deui
  • Wadah hirup bakal ngagaduhan kasempetan anu saé pikeun pamekar

    Wadah hirup bakal ngagaduhan kasempetan anu saé pikeun pamekar

    Kiwari, pangwangunan masarakat beuki gancang, penduduk kota ogé beuki nambahan, kabutuhan padumukan masarakat beuki ketat.Dina waktu ieu, sababaraha wangunan acuk tina taneuh.Sanajan aranjeunna nyumponan kabutuhan hirup masarakat, konstruk anu dibangkitkeun ...
    Maca deui
  • Masalah naon anu kedah diperhatoskeun nalika ngaropea imah wadahna?

    Masalah naon anu kedah diperhatoskeun nalika ngaropea imah wadahna?

    Dina kahirupan sapopoe, imah wadahna kedah kawilang jarang, tapi di pabrik, éta loba dipaké, jadi naon sarat pikeun ngaropéa imah wadahna?Sanaos metodeu anu leres unggal tim rékayasa béda, kaayaanana sami, anu ogé mangrupikeun salah sahiji kritéria katampi ...
    Maca deui
  • Ciri imah wadahna pak datar

    Ciri imah wadahna pak datar

    Imah wadahna bungkus datar jarang pisan dina kahirupan sapopoe, sareng biasana seueur di tempat konstruksi, atanapi pabrik, sareng asrama pagawe, jsb.Kusabab imah wadahna bungkus datar pisan conve ...
    Maca deui
  • Trend ngembangkeun imah wadahna

    Trend ngembangkeun imah wadahna

    Kalayan kamekaran ékonomi sareng ningkatna taraf hirup masarakat, pangwangunan imah wadahna laun-laun ngembang.Naon tiasa janten imah wadahna?Imah wadahna mangrupikeun produk pangembangan industri perumahan.Saatos sababaraha generasi ...
    Maca deui
  • 5 Alesanna Naha Gedong Wadahna Jadi Popularitas

    5 Alesanna Naha Gedong Wadahna Jadi Popularitas

    Aya geus loba parobahan lumangsung, utamana lamun datang ka pilihan perumahan.Kiwari, meuli atawa ngawangun imah téh investasi badag, sarta everybody bungah ngeunaan ide.Tapi, kumaha anjeun nungkulan paménta anu luhur sareng harga anu luhur pikeun ngagaleuh atanapi ngawangun ...
    Maca deui
  • Kaunggulan tina Container House

    Kaunggulan tina Container House

    Naha anjeun hoyong gaduh bumi anjeun nyalira tapi henteu nyangka anjeun mampuh?Atawa meureun anjeun ngan teu kabetot dina prosés meuli imah tradisional.Lamun kitu, Anjeun meureun hoyong mertimbangkeun meuli imah wadahna.Imah kontainer ngagaduhan sababaraha kaunggulan tibatan imah tradisional, ...
    Maca deui