• bureau
  • ce
  • ul
  • international
  • iso
  • sgs

Produk unggulan

Proyék Pangénggalna Kami

Saha Kami

Dongguan Vanhe Modular House Co., Ltd didirikeun taun 2011, salaku salah sahiji struktur baja anu paling propésional sareng pabrik rancang bumi di beulah kidul Cina. Kalayan langkung ti 8,000 bengkel méter pasagi sareng tim téknis anu langkung kuat, kalebet 150 karyawan sareng 20 désainer profesional sareng insinyur anu gaduh pangalaman anu euyeub di lapangan urang.

Kami ngagaduhan pasokan hiji-eureun tina desain, produksi, konstruksi dugi ka pamasaran. Vanhe nyayogikeun seueur produk praktis, sapertos gudang, bengkel, hayam kandang, bumi wadah, sareng sagala rupa jinis sandwich jsb.

  • Dongguan Vanhe Modular House Limited

Sertipikat

Kami parantos dilélér sertipikat CE, IS09001, ISO14001, BV, TUV sareng SGS

Certificate